Ковбаса, Володимир МиколайовичЮкало, А. В.2012-03-172012-03-172011Ковбаса, В. М. Методи ідентифікації білків казеїнового комплексу / В. М. Ковбаса, А. В. Юкало // Наукові праці НУХТ. - К.: НУХТ, 2011. - № 37. - С. 10-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/454Проведено ідентифікацію білків казеїнового комплексу методами гель-фільтрації, іонообмінної хроматографії та електрофорезу в ПААГ. На основі порівняння отриманих результатів показано переваги та недоліки цих методів при визначенні загального казеїну і окремих казеїнових фракцій.Casein complex proteins identification using such methods as: gel-filtration, ion-exchange chromatography and electrophoresis in PAAG was performed. During identification of total casein and casein fractions all advantages and disadvantages of these methods by comparing them were shown.uk-UKелектрофорезelectrophoresisказеїнфракціїгель-фільтраціяіонообмінна хроматографіяcaseinfractionsgel-filtrationion-exchange chromatographyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМетоди ідентифікації білків казеїнового комплексу