Yeremeeva, OlenaKharchenko, YevgenTkachenko, HennadiiShapoval, IrynaHryhorenko, Olena2021-05-212021-05-212019Investigation of the grinding mode of the enriched wheat products in the rolling mill 1-grinding system of the milling mill of wheat grinding / O. Yeremeeva, Y. Kharchenko, H. Tkachenko, I. Shapoval, O. Hryhorenko // Modern Development Paths of Agricultural Productions. – 2019. – P. 807–814.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34057The publication discusses the results of a study of modes of grinding enriched grinding products in a roller mill 1 of the grinding system. The research methodology is described. The influence of the grinding mode in a roller machine on the grinding efficiency in the impact dismembrator is shown. В публікації розглянуто результати дослідження режимів подрібнення збагачених продуктів подрібнення у вальцьовому верстаті 1 розмелювальної системи. Описано методику досліджень. Показано вплив режиму подрібнення у вальцьовому верстаті на ефективність подрібнення у ентолейторі-дисмембраторі.otherflourdunstmillingmodeборошнодунстиподрібненнярежимкафедра технології зберігання і переробки зернаInvestigation of the grinding mode of the enriched wheat products in the rolling mill 1-grinding system of the milling mill of wheat grindingArticle