Шульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2018-10-032018-10-032003Шульга, Н. М. Вплив способу теплової обробки молочної сировини на якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. – 2003. – № 2. – С. 82–84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28271Наведені порівняльні дані про якісні показники твердих сичужних сирів в залежності від різних режимів теплової обробки молочної сировини. Comparative information is resulted about the high-quality indexes of hard runnet cheeses depending on the different modes of thermal treatment of suckling raw material.uk-UKмікрофлоратеплова обробкамолочна сировинаякістьmikroflorathermal treatmentsuckling raw materialqualityВплив способу теплової обробки молочної сировини на якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагріванняArticle