Маркетинг спільної творчості, сутність та приклади ефективного використання - Войтович, Наталія Юріївна (My University, 2014)
Маркетинг спільної творчості — це одна з нових тенденцій маркетингу та інноваційного менеджменту. Marketing co-creation - is one of the new trends in marketing and innovation management.
Keywords: маркетинг; споживачі; виробники; marketing; consumers; producers