Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 88973) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна (My University, 2014)
Розроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль кухонну, воду, який відрізняєтьсятим, що додатково містить багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смакоароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water, which vidriznyayetsyatym, further comprising a multifunctional additive "Combi ham" flavor additive "Smakoarom beef", "Protemiks 75".
Keywords: функціональність; харчові добавки; розсіл; композиційна суміш; functionality; food additions; brine; composition mixture; кафедра економічної теорії; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів