Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових - Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2009)
Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.
Keywords: сухе картопляне пюре; ячна крупа; пшоно; кукурудзяна крупа; рис; екструдат; сухое картофельное пюре; ячневая крупа; пшено; кукурузная крупа; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; экструдат; dry mashed potatoes; peeled barley; millet; corn groats; rice; product; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології зберігання і переробки зерна