Шульга, Оксана СергіївнаКовбаса, Володимир МиколайовичШаран, Андрій Васильович2013-01-282013-01-282009Шульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 36-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5650Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.uk-UKсухе картопляне пюреячна крупапшонокукурудзяна крупарисекструдатсухое картофельное пюреячневая крупапшенокукурузная крупакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівэкструдатdry mashed potatoespeeled barleymilletcorn groatsriceproductкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових