Оцінка формування капіталу підприємств корпоративного типу - Багацька, Катерина Володимирівна; Тарасюк, В. П. (My University, 2012)
Досліджено теоретичні основи та інструменти формування капіталу корпорацій та методи управління ним, проаналізовано систему формування капіталу інтегрованої корпоративної структури та запропоновані практичні рекомендації щодо її вдосконалення. The authors focus on theoretical foundations, tools of the formation of corporate capital and its management technique and analyze the system of the capital formation of integrated corporate structure and suggest practical recommendations for its improvement.
Keywords: капітал; формування капіталу; фінансовий леверидж; capital; capital formation; financial leverage; кафедра фінансів