Structural and parametric synthesis of kneading machines - Litovchenko, Igor; Gavva, Oleksandr M.; Litovchenko, Oleksii (My University, 2020)
Methods of analysis and research of hydrodynamic processes in mixing machines are offered. The analysis of designs of kneading machines and a technique of research of their work gives the chance identify areas for creating new design options. Запропоновано методи аналізу та дослідження гідродинамічних процесів у машинах для замісу. Аналіз конструкцій місильних машин і методика дослідження їх роботи дає можливість визначити напрямки створення нових варіантів конструкції.
Keywords: dough; mixer; energy; modeling; тісто; змішувач; енергія; моделювання; ‎кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв‎