Сутність та основні етапи антикризового управління - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2009)
Розглянуто сутність, функції та принципи антикризового управління, основні етапи подолання кризових явищ на підприємстві. The essence, functions and principles of crisis management, milestones, overcoming the crisis in the enterprise.
Keywords: криза; антикризове управління; crisis management; crisis; кафедра економіки праці та менеджменту