Способи підготовки води у пивоварній промисловості - Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович; Нижник, Наталія Володимирівна (My University, 2018)
Завданням наукових досліджень було обгрунтувати застосування безреагентного способу водопідготовки, а саме використання електрохімічно активованої води

The task of scientific research was to justify the use of a nonreagent method of water treatment, namely the use of electrochemically activated water
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; електрохімічна активація; оптимізація; зменшення кольоровості; grapes; phenolic substances; coloring matters