Мукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир ПавловичНижник, Наталія Володимирівна2024-04-292024-04-292018Мукоїд, Р. М. Способи підготовки води у пивоварній промисловості / Р. М. Мукоїд, В. П. Василів, Н. В. Нижник // Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23–25 травня 2018 р. – Київ : НУБіП, 2018. – Т. 3. – С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42971Завданням наукових досліджень було обгрунтувати застосування безреагентного способу водопідготовки, а саме використання електрохімічно активованої водиThe task of scientific research was to justify the use of a nonreagent method of water treatment, namely the use of electrochemically activated waterukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваелектрохімічна активаціяоптимізаціязменшення кольоровостіgrapesphenolic substancescoloring mattersСпособи підготовки води у пивоварній промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484