Управління витратами: сучасні підходи та необхідність вдосконалення - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Розглянуті основні напрями управління витратами на підприємстві та визначені шляхи їх вдосконалення The basic areas of cost management in the company were considered and the ways for to it improve were defined.
Keywords: управління витратами; методи; основні підходи; cost management; methods; the main approaches; кафедра економіки праці та менеджменту