Онофрійчук, Оксана СергіївнаКітов, Микола Григорович2020-02-102020-02-102019Онофрійчук, О. С. Роль кондитерських виробів у філософії сучасного харчування / О. С. Онофрійчук, М. Г.Кітов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 481.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30738Харчування становить основу людського здоров’я, як фізичного, так і психологічного. Можна стверджувати, що без правильного харчування неможлива будь-яка діяльність людини, спрямована на його саморозвиток і самовдосконалення. Тому, вивчаючи властивості кондитерських виробів у світовій практиці, велику увагу приділяють на розроблення солодощів, які надавали б такий же відмінний ефект, порівняно із класичними продуктами, із психологічної точки зору і покращений вплив на організм – із фізіологічної.otherхарчуванняфілософіякондитерські виробисаморозвитокnutritionphilosophyconfectioneryself developmentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра гуманітарних дисциплінРоль кондитерських виробів у філософії сучасного харчуванняThesis