Фальсифікація соків та методи її виявлення - Волинська, Леся Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
В роботі розглянуто методи ідентифікації і фальсифікації соків. Methods of identification and falsification of juices.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; фальсифікація; сік; falsification; juice