Обґрунтування вимог до технічних характеристик засобів ведення розвідки пожеж із застосуванням безпілотних літальних апаратів - Мосов, Сергій Петрович; Станкевич, Сергій Арсенійович; Чумаченко, Сергій Миколайович (My University, 2017)
У статті описано порядок обґрунтування вимог до технічних характеристик засобів ведення повітряної розвідки пожеж, що встановлюються на безпілотних літальних апаратах, у видимому та інфрачервоному діапазонах спектра в інтересах оперативного виконання завдань розвідки пожеж і місць їх імовірного виникнення. The paper describes the procedure for requirements justification to technical specifications of means of conducting reconnaissance of fires, which mounted on unmanned aerial vehicles, in the visible and infrared spectral ranges for quick reconnaissance of fire events and fire possible occurrence locations
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; пожежна безпека; безпілотні літальні апарати; fire accident; fire safety