Використання сучасних технологій в інформатизації освіти - Горлова, Тетяна Михайлівна (My University, 2015)
В роботі розглядається використання сучасних інформаційних технологій та засобів, які є основою процесу інформатизації освіти. We consider the use of modern information technologies and tools that are the basis of the process of informatization of education.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; інформатизація; освіта; сучасні технології; education; modern technology; informatization