Сучасні АІ-технології в ритейлі - Данкеєва, Оксана Миколаївна (My University, 2022)
В тезах доповіді наведено характеристику деяких сучасних АІ-технологій, які дозволяють ритейлу передбачати попит на товари, визначати поведінку та вподобання споживачів, а отже, бути більш клієнтоорієнтованими, своєчасно забезпечувати ритейл оптимальними запасами, оперативно приймати дієві управлінські рішення, успішно працювати у конкурентному середовищі.
Keywords: кафедра маркетингу; штучний інтелект; Big Data; споживча поведінка; AI