Сучасні види маркетингу: сутність, переваги та необхідність застосування - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Глушаниця, Анастасія Вячеславівна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2014)
Розглянуто передумови виникнення та сутність сучасних видів маркетингу. Доведено їх переваги та необхідність використання в практичній діяльності компаній. Preconditions origin and nature of modern forms of marketing. Proved their advantages and necessity of the practical of companies.
Keywords: сучасні види маркетингу; вірусний маркетинг; мобільний маркетинг; маркетинг подій; modern forms of marketing; viral marketing; mobile marketing; marketing events; кафедра маркетингу