Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2024-10-092024-10-092024Поліщук, Г. Освітні тренди у системі підготовки фахівців для молочної промисловості / Г. Поліщук, Т. Осьмак // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 18 вересня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 20–22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44957Для успішної реалізації ОПП вкрай необхідна її потужна ресурсна пiдтримка. Зокрема, є реальна потреба у здiйсненні експертного оцiнювання рiвня пiдготовки випускникiв (участь у роботi екзаменацiйних комiсiй з атестацiї здобувачiв ОП), у сприянні працевлаштуванню випускникiв шляхом попереднього закрiплення за першим робочим мiсцем та участі у вивченнi потреб ринку працi, у спiвпраці в органiзацiї пiдвищення квалiфiкацiї науково-педагогiчних працiвникiв, у наданні ресурсної підтримки ОП, у якісній органiзацiї проходження практичної пiдготовки здобувачів вищої освіти, в органiзацiї спiльних освiтньо-наукових заходiв з обмiном iнформацiєю і професiйним досвiдом та участі у заходах з профорiснтацiйної роботи, у створенні в ЗВО спецiалiзованих аудиторiй, лабораторiй, а на базах роботодавців - навчальних центрів, а також у спiльному розробленні та супроводженні сертифiкатних програмFor the successful implementation of the OPP, its powerful resource support is extremely necessary. In particular, there is a real need to carry out an expert assessment of the level of training of graduates (participation in the work of examination commissions for the attestation of applicants for vocational training), to promote the employment of graduates through preliminary confirmation of the first workplace and participation in the study of the needs of the labor market, in cooperation in the organization of raising qualifications validation scientifically - teaching staff, in the provision of resource support for higher education institutions, in the organization of high-quality practical training for students of higher education, in the organization of joint educational and scientific events with the exchange of information and professional experience and participation in professional work events, in the creation of specialties in higher education institutions equipped classrooms, laboratories, and on the bases of employers - training centers, as well as in the joint development and support of certificate programsukосвітанавчаннядистанційна освітакафедра технології молока і молочних продуктівeducationteachingdistance educationОсвітні тренди у системі підготовки фахівців для молочної промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0003-3013-3245https://orcid.org/0000-0001-5548-1719