Тюха, Ірина Володимирівна2012-09-192012-09-192011Тюха, І. В. Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 17–19 лютого 2011 р. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2789Розглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможностіThe innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is consideredotherадаптивність системирозвитокконкурентоспроможність підприємстваadaptivity of the systemdevelopmentcompetitiveness of enterpriseкафедра економіки праці та менеджментуРозвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіArticle