Прибильський, Віталій ЛеонідовичУстименко, Петро Іванович2012-12-272012-12-272002Патент 22805 UA, МПК C12G3/00, A23L2/00. Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння / Прибильський В. Л., Устименко П. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № 96062194 ; заявл. 05.06.1996 ; опубл. 17.06.2002, Бюл. № 6, 2002 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/50971) Спосіб виробництва безалкогольного напою бродіння, що передбачає приготування сусла із сировини, його зброджування, відокремлення культури мікроорганізмів, що відрізняється тим, що в якості культури мікроорганізмів використовують штам Medusomyces gisevii V. 2) Спосіб за пунктом 1, який відрізняється тим, що в якості сировини використовують вуглекисловмісні концентрати. 3) Спосіб за будь-яким з пунктів 1, 2, відрізняється тим, що в якості сировини використовують настій лікарських рослин.1) A method of production of soft drink fermented mash of providing cooking raw materials, their digestion, separation of cultures of microorganisms, characterized in that, as a culture of microorganisms using strain Medusomyces gisevii V. 2) The method of claim 1, wherein the feedstock used carbonaceous concentrates. 3) A method according to any of items 1, 2, characterized in that as the plant used an infusion of herbs.otherчиста культура дріжджівpure culture yeast kvass wortквасне сусломолочнокислі бактеріїквасзброджуваннякупажуванняlactic acid bacteriakvassfermentationblendingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб виробництва безалкогольного напою бродіння (Патент на винахід № 22805)Other