Гуць, Віктор СтепановичРусавська, Валентина АндріївнаКоваль, Ольга Андріївна2019-06-182019-06-182019Гуць, В. С. Математичне моделювання якості харчових продуктів / В. С. Гуць, В. А. Русавська, О .А. Коваль // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : Тези доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – К. : КНУКМ, КУК, 2019. - С. 27-32https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29792Представлена теорія кінетичного моделювання стану продукту як матеріальної системи доя визначення терміну придатності і проміжного стану в будь-який момент зберігання харчових продуктів на основі диференціальних рівнянь другого порядку за показником активності води, що відкриває можливості розробки стандартів оцінки якості харчових продуктів інструментальними методами, більш точно у порівнянні з існуючими сенсорними. The presented theory of kinetic modeling of the state of a product as a material system for determining the shelf life and intermediate state at any time of food storage based on second-order differential equations in terms of water activity, which opens up the possibility of developing standards for assessing food quality using instrumental methods, more accurately compared to existing touch.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїякістькінетична теорія моделювання якостіхарчові продуктиактивність водиqualitykinetic theory of quality modelingfoodwater activityкафедра екології та екоменеджментуМатематичне моделювання якості харчових продуктівThesis