Гуріна, Ілона ЄвгенівнаДубас, Оксана ВадимівнаРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-302023-03-302020Гуріна І. Способи очищення вовни / І. Гуріна, О. Дубас, Т. Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 326.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39582Очищення вовни може проходити з використанням органічних розчинників. Отриманий жир має температуру плавлення у діапазоні 40-55 град С. Wool can be cleaned using organic solvents. The obtained fat has a melting point in the range of 40-55 degrees C.otherwoolвовнаwaxвіскмісцелаmisselaкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСпособи очищення вовниThesis