Хомічак, Любомир МихайловичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаФещенко, Галина ПетрівнаЛезенко, Галина ОлександрівнаПопова, Інна ВадимівнаРибак, Ольга МиколаївнаЗалуцький, Ярослав Миронович2012-11-062012-11-062006Патент 18763 UA, МПК (2006) A23G 9/04 Спосіб виробництва молочного морозива / Хомічак Л. М., Поліщук Г. Є., Фещенко Г. П., Лезенко Г. О., Попова І. В., Рибак О. М., Залуцький Я. М. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 2006 06060 ; заявл. 01.06.2006 ; опубл. 15.11.2006, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3517Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns.otherцикорна крупкаchicory gritsморозивохарчова промисловістьice creamfood industryкафедра харчової хіміїкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)Other