Куц, О. М.Кочерга, Валентина Іванівна2012-09-242012-09-242011Куц, О. М. Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз» / О. М. Куц, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2956Представлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій. The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.uk-UKгарячі соусиhot saucesфітокомпозиціядобавкиphytocompositionsupplementsРозроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»Thesis