Створення десертного соусу на основі ягід смородини чорної з додаванням рослинної сировини підвищеної біологічної цінності - Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна (My University, 2019)
На сьогодні є необхідність створення нових продуктів харчування, що володіють на відміну від традиційних, цільовим призначенням за рахунок використання функціональних інгредієнтів. Вдосконалення хімічного складу та структури завдяки введенню рослинної сировини, що має високу біологічну та харчову цінність, оскільки містить рослинні білки, харчові волокна, ненасичені жирні кислоти, вітаміни, мінеральні речовини, є перспективним.
Keywords: десертний соус; біологічна цінність; чорна смородина; рослинна сировина; plant raw materials; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології консервування; biological value; dessert sauce; blackberry