Михалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія ВіталіївнаТочкова, Оксана Василівна2020-10-132020-10-132019Михалевич. А. Створення десертного соусу на основі ягід смородини чорної з додаванням рослинної сировини підвищеної біологічної цінності / А. Михалевич, В. Скуйбіда, О. Точкова // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 322.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31962На сьогодні є необхідність створення нових продуктів харчування, що володіють на відміну від традиційних, цільовим призначенням за рахунок використання функціональних інгредієнтів. Вдосконалення хімічного складу та структури завдяки введенню рослинної сировини, що має високу біологічну та харчову цінність, оскільки містить рослинні білки, харчові волокна, ненасичені жирні кислоти, вітаміни, мінеральні речовини, є перспективним.десертний соусбіологічна цінністьчорна смородинарослинна сировинаplant raw materialsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології консервуванняbiological valuedessert sauceblackberryСтворення десертного соусу на основі ягід смородини чорної з додаванням рослинної сировини підвищеної біологічної цінностіThesis