Геліоактивні будівлі - Глущенко, Максим Володимирович; Осьмак, Олексій Олексійович (Національний університет харчових технологій, 2015)
Наведені напрями проектування і будівництво геліоактивних будівель. Розглянуті шляхи застосування конвекторів з селективним і неселективним абсорбером в умовах України для сезонного і постійного підігріву води. These directions helioaktyvnyh design and construction of buildings. The ways convectors use of selective and non-selective absorber in the conditions of Ukraine for seasonal and permanent water heating.
Keywords: геліоустановки; solar; колектор; collector; абсорбер; absorber; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки