Стан економіки та ефективність зовнішньоекономічної діяльності харчової промисловості - Кириченко, Ольга Миколаївна (My University, 1999)
В статті проаналізовано стан та розглянуті перспективи розвитку зовнішньоекономічної діяльності харчової промисловості України In the article analyzes the situation and considered the prospects of development of foreign trade of the Ukrainian food industry
Keywords: економіка; експортний потенціал; ефективність; харчова промисловість; зовнішньоекономічна діяльність; economy; effectiveness; food industry; foreign trade; potential of the export; кафедра економіки праці та менеджменту