Задкова, Олександра СергіївнаУсатюк, Світлана Іванівна2013-11-142013-11-142013Задкова, О. С. Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства / О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали другої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 147-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11253Розглянуто існуючі рецептури купажованих рослинних олій. Currently available formulations of blended oils have been reviewed.uk-UKкупажовані рослинні оліїжирні кислотиblended vegetable oilsfatty acidsкафедра експертизи харчових продуктівВикористання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарстваThesis