Бойко, В. В.Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПротченко, Артур С.2015-05-252015-05-252014Бойко, В. В. Фудпеірінг / В. В. Бойко, О. В. Арпуль, А. С. Протченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 7-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20699Розглядається Фудпеірінг як безграничне джерело для створення смакових поєднань. Fudpeirinh bezhranychne considered as a source for creating flavor combinations.uk-UKфудпеірінгfudpeirinhмолекулярна гастрономіяmolecular gastronomyресторанний бізнесrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиФудпеірінгOther