Денисенко, Тетяна Володимирівна2015-06-152015-06-152015Денисенко, Т. В. Сутність і значення нормування праці / Т. В. Денисенко // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 72-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21103Сучасний етап перетворення економіки України на ринкову вимагає від фахівця конкретних знань вирішення проблем управління персоналом, встановлення науково-обгрунтованої потреби фірми у кількісних і якісних пропорціях живої праці, необхідних конкретному підрозділові, опанування науковими методами встановлення міри праці для різних організаційно-технічних умов. The current stage of the transformation of Ukraine's economy to a market requires specialist knowledge of specific problem solving management personnel, the establishment of science-based company needs in quantitative and qualitative proportions of human labor required particular unit, mastering scientific methods measure of labor for installation of various organizational and technical conditions.otherекономіканормування праціпрацівникиeconomyvaluation workstaffкафедра економіки праці та менеджментуСутність і значення нормування праці