Аналіз сучасного стану агропромислових підприємств України - Череп, Алла Василівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2012)
В роботі здійснений статистичний аналіз сучасного стану підприємств сільського господарства України. Розглянуто основні аспекти інтенсивного розвитку вітчизняних сільськогосподарських підприємств. In work the statistical analysis of the modern state of agricultural enterprises of Ukraine is carried out. The basic aspects of intensive development of domestic agricultural enterprises are researched.
Keywords: інтенсивний розвиток; витрати; питома вага; сільське господарство; підприємство; діяльність; intensive development; expenses; specific weight; agriculture; enterprise; activity; кафедра економіки праці та менеджменту