Будник, Ніна ВасилівнаПешук, Людмила ВасилівнаШтик, Ірина Іванівна2014-04-082014-04-082014Будник, Н. В. Використання гістологічних методів для оцінки якості та ідентифікації складу ковбасних виробів / Н. В. Будник, Л. В. Пешук, І. І. Штик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014. – С. 61-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13777В даній статті наведено суть гістологічного методу дослідження багатокомпонентних м’ясних систем. In this article the histological nature of multi-method study of meat.otherгістологічні методиковбасні виробитваринницька сировинаhistological methodssausagesraw livestockкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання гістологічних методів для оцінки якості та ідентифікації складу ковбасних виробівArticle