Паленська, Аліна Анатоліївна2021-06-042021-06-042020Паленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34295otherсолодковершкове маслоорганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління якістюудосконалення заходів технологічної експертизикафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»Other