Психологічні якості особистості фахівця з фінансово-економічної безпеки - Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2017)
З 2007 року в Україні здійснюється підготовка фахівців з фінансово-економічної безпеки. Since 2007, specialists in financial and economic security have been trained in Ukraine.
Keywords: психологія діяльноості фахівця; психологія управління; кафедра економіки і права; psychology of specialist activity