Наука як інструмент забезпечення реального суверенітету - Оніщенко, Ірина Григорівна (My University, 2011)
У статті розглядається наука як один із найважливіших факторів впливу на розвиток суспільства. Автор зосереджує увагу на специфічних особливостях наукової діяльності, вивчає роль технологій та інформації для розвинених країн. У статті обґрунтовується необхідність сприяння проведенню досліджень в Україні. Science as one of the most important component of society development is considered in the article. The author focuses on the specific features of the scientific activity. The role of the technology and information for the developed countries is studied here. The author reveals the importance of science support in Ukraine.
Keywords: наука; наукова діяльність; комунікації; конкурентоздатність; science; scientific activity; communications; competitiveness; кафедра міжнародної економіки