Павлюченко, Олена СтаніславівнаМашовець, Михайло2017-10-052017-10-052016Пaвлючeнко, О. Вивчення впливу концентрату сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів / О. Павлюченко, М. Машовець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 426.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25970Представлені результати досліджень впливу дозування сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів. The results of studies of the effect of dosing of whey proteins on organoleptic quality of cakes.кексибілокмолочна сироваткаcupcakesproteinmilk serumкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВивчення впливу дозування концентрату сироваткових білків на органолептичні показники якості кексівArticle