Подік, Альона ВолодимирівнаГрищенко, Анна Миколаївна2014-07-112014-07-112014Подік, А. Використання продуктів переробки льону у технології безглютенових хлібобулочних виробів / Альона Подік, Анна Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 190-191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16071Для збагачення безглютенового хліба доцільно використовувати шрот насіння льону, оскільки при його додаванні хліб характеризується яскраво вираженими смаком і ароматом, а питомий об'єм зменшується незначно. To enrich the gluten-free bread is advisable to use flax seed meal, because when you insert the bread is characterized by a pronounced flavor and aroma and specific volume decreases slightly.uk-UKбезглютенові хлібобулочні виробиякість хлібапродукти переробки льонуgluten-free baked goodsquality of breadprocessed flaxкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання продуктів переробки льону у технології безглютенових хлібобулочних виробівOther