Перспективи отримання та подальшого використання тепла від вентиляційних викидів та каналізаційних стоків у сучасних будівлях - Бабур, О.; Магалецький, Андрій Володимирович (My University, 2014)
Останнім часом значно підвищилися вимоги до індивідуальних систем опалення. Все більшої популярності набувають системи низькотемпературного опалення та комбіновані системи. Застосування подібних систем дозволяє досягти більшого температурного комфорту в приміщенні, а також знизити витрати енергоносіїв під час експлуатації системи. Recently, significantly increased the requirements for individual heating. Becoming increasingly popular low-temperature heating systems and combined systems. The use of such systems to achieve greater thermal comfort in the room, as well as reduce energy costs while operating the system.
Keywords: тепло; будівлі; перспективи; buildings; prospects; heat