Обґрунтування вибору джерел фінансового забезпечення інвестиційних процесів - Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2010)
Розглянутий процес вибору джерел фінансового забезпечення інвестиційних процесів. Considered process of choice of sources of the financial providing of investment processes.
Keywords: інвестиції; інвестиційна політика; конвертовані облігації; investments; investment policy; converted bonds; кафедра економіки праці та менеджменту