Хомічак, Любомир МихайловичКлименко, Лариса СтепанівнаПетриченко, Ігор БорисовичМайстрова, Ю. Ю.2013-01-232013-01-232004Хомічак, Л. М. Вплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництві / Л. М. Хомічак, Л. С. Клименко, І. Б. Петриченко, Ю. Ю. Майстрова // Цукор України. - 2004. - № 3-4(37). - C. 34-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5537Пропонується при переробленні бурякосировини низької якості вміст цукрози в напівпродуктах кристалізаційного відділення визначати з урахуванням впливу оптично активних речовин, що підвищить точність обліку у бурякоцукровому виробництві.Offered when processing beet of low-quality, the content of sucrose in semiproducts of crystallization department determin after considering the influence of optically active substances that enhance the accuracy of the account in the sugar industry.otherоптично активні речовиницукрові бурякиполяризаціядекстранінвертний цукорчистотаутфельефект кристалізаціїкафедра технології цукру і підготовки водиoptically active substancessugar beetspolarizationdextraninvert sugarpuritymassecuiteeffect of crystallizationВплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництвіArticle