Кузьмін, Олег ВолодимировичМирончук, Валерій ГригоровичТопольник, Віра ГригорівнаШендрік, Тетяна ГеоргіївнаТамаркіна, Юлія Володимирівна2017-05-292017-05-292015Патент на корисну модель № 103609, МПК (2016.01) C12G 3/07. Спосіб виробництва коньяку / Кузьмін О. В., Мирончук В. Г., Топольник В. Г., Шендрік Т. Г., Тамаркіна Ю. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – №u201505688 ; заявл. 09.06.2015 ; опубл. 25.12.2015, Бюл. №24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25371Спосіб виробництва коньяку передбачає попередню витримку коньячного спирту у присутності подрібненої деревини дуба двох типів: натуральної (світлої) та термообробленої (темної) як окремо, так і у співвідношенні від 1:5 до 5:1 дозою від 0,1 до 10 г/дм3, відокремлення її та подальшу витримку спирту у бочці. The method involves the production of cognac brandy alcohol prior restraint in the presence of oak chopped two types: natural (light) and heat treated (dark) both individually and in the ratio of 1: 5 to 5: 1 dose of 0.1 to 10 g / dm3 , and further separation of alcohol exposure in a barrel.uk-UKконьякcognacдеревні відходиwoodwastesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСпосіб виробництва коньяку (Деклараційний патент на корисну модель № 103609)Other