Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна2016-06-172016-06-172000Воронцова, С. І. Вплив інтенсивності кип’ятіння пивного сусла на ізомеризацію гірких речовин хмелю / С. І. Воронцова // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23651Проведено аналіз процесу кіп'ятіння сусла з хмелем на заводі «Оболонь» з порівнянням з іншими передовими підприємствами. The analysis process kip'yatinnya wort with hops at the plant "Obolon" comparing with other advanced enterprises.uk-UKкафедра фізикикип’ятінняізомеризаціясуслоboilingisomerizationmustВплив інтенсивності кип’ятіння пивного сусла на ізомеризацію гірких речовин хмелюThesis