Технічне регулювання якості та безпечності соняшникової олії - Федоренко, Ольга Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2015)
Рослинні олії володіють багатьма унікальними корисними якостями. Соняшникову олію широко використовують як продукт харчування в натуральному вигляді. Vegetable oils have many unique useful qualities. Sunflower oil is widely used as food in its natural form.
Keywords: харчова цінність; соняшникова олія; жири; nutritional value; sunflower oil; fats; кафедра експертизи харчових продуктів