Федоренко, Ольга ВалеріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2015-12-222015-12-222015Петруша, О. О. Технічне регулювання якості та безпечності соняшникової олії / О. О. Петруша, О. Федоренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 163-164.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22029Рослинні олії володіють багатьма унікальними корисними якостями. Соняшникову олію широко використовують як продукт харчування в натуральному вигляді. Vegetable oils have many unique useful qualities. Sunflower oil is widely used as food in its natural form.otherхарчова цінністьсоняшникова оліяжириnutritional valuesunflower oilfatsкафедра експертизи харчових продуктівТехнічне регулювання якості та безпечності соняшникової олії