Еколого-гігієничний моніторинг якості питної води р. Десна - Сімурова, Наталія Вячеславівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Попов, Георгій Віталійович (My University, 2015)
Моніторинг основних показників якості води р. Десна на території України свідчить, що її вода характеризується як чиста, проте за вмістом амонійного азоту, фосфатів, перманганатною окислюваністю та ХСК забруднення води більше за норму. Monitoring key indicators of water quality district. Gums in Ukraine shows that it is characterized as clean water, but by the content of ammonia nitrogen, phosphates, COD permanganate oxidation and water pollution than normal.
Keywords: кафедра харчової хімії; якість води; питна вода; еколого-гігієничний моніторинг; качество воды; питьевая вода; эколого-гигиенический мониторинг; water quality; drinking water; environmental-monitoring hihiyenychnyy