Біла, Галина МиколаївнаБадрук, Юлія ВолодимирівнаГетьман, Інна АнатоліївнаБільська, Руслана МиколаївнаОлещенко, Яна Романівна2014-12-022014-12-022014Використання методу компексонометрії для визначення якості води / Г. М. Біла, Ю. В. Бадрук, І. А. Гетьман та ін. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 693-694.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18942У харчовій промисловості первинним питанням при будь-якому технологічному процесові є питання вивчення якості води та її підготовка. In the food industry the primary issue in any of Technology The process is the study of water quality and its preparation.otherтехнологічний процесякість водихарчова промисловістьprocesswater qualityfood processingкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВикористання методу компексонометрії для визначення якості водиOther