Англійська мова: Методичні вказівки до проведення рольових і комунікативних ігор для студентів І-ІІ курсів факультетів економіки та менеджменту, обліку, фінансів та підприємницької діяльності, автоматизованих комп’ютерних систем денної форми навчання, Ч. 1 - Шапран, Людмила Юліївна; Чередніченко, Галина Анатоліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2005)
Методичні вказівки спрямовані на формування комунікативної мовленнєвої компетенції в особистісній, публічній, освітній та професійній сферах у процесі інтерактивної діяльності.

Methodological materials are aimed at developing students’ communicative language competences in personal, public, educational and occupational domain during interaction.
Keywords: подорожі; аеропорт; готель; ресторан; приготування їжі; робота; опис предметів; travelling; airport; hotel; restaurant; cooking; jobs; describing things; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації