Інтерактивне спілкування у професійній діяльності - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2022)
Створений з урахуванням нових освітніх технологій, підручник відповідає навчальній програмі підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології» й сприятиме засвоєнню учасниками освітнього процесу в повному обсязі знань із фахового спілкування у цій сфері, зокрема з застосуванням новітніх інтерактивних технологій. Having been created with consideration of novelty educational technologies, this workbook complies with the curriculum of training the students majoring in "Food Technologies" and is believed to benefit the full comprehension of communication for specific purposes in this sphere, including the application of interactive technologies.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; спілкування; усне мовлення; документ; наукова комунікація; інтерактивні технології; communication; oral speech; document; scientific communication; interactive technologies