Мохнач, Альона ІгорівнаЗаєць, Віра Анатоліївна2013-12-022013-12-022013Мохнач,О. І. Можливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людей / О. І. Мохнач,В. А. Заєць // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. ІІ. - С. 746-748.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11695Радіоактивні матеріали увійшли до складу Землі із самого її виникнення. Навіть людина злегка радіоактивна, бо в будь - якій живій тканині присутні сліди радіоактивних речовин. Система радіаційного моніторингу в Україні після Чорнобильської катастрофи досі не отримала належної законодавчої, нормативно-правової і, як наслідок, дієвої фінансової підтримки. Radio-active materials entered in the complement of Earth from its origin. A man is slightly radio-active even, because in be - what living fabric tracks of radionuclides are present. System of the radiation monitoring in Ukraine after the Chernobil'skoy catastrophe until now did not get proper legislative, normatively legal and, as a result, effective sponsorship.uk-UKрадіоактивні матерілизабрудненняхарчові продуктиradio-active materialscontaminationfood productsкафедра екології та екоменеджментуМожливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людейThesis