Степанчук, Світлана Олександрівна2014-07-092014-07-092014Степанчук, С. О. Розвиток інтелектуального потенціалу підприємств харчової промисловості / С. О. Степанчук // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : всеукраїнська науково-практична конференція, 24–25 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. — С. 77–80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15996Харчова промисловість є пріоритетною галуззю у народному госпо-дарстві країни. Підприємства харчової промисловості забезпечують сталий розвиток у сучасній економіці держави. Підприємство харчової галуззі здатне завоювати короткострокову конкурентну перевагу різними шляхами, однак у довгостроковій перс-пективі їх вибір різко скорочується. Food industry is a priority sector in the national economy. Food industry providing sustainable development in today's economy. The company is able to conquer the sector of food short-term competitive advantage in various ways, but in the long run, the choice is sharply reduced.uk-UKхарчові продуктиінтелектуальний потенціалхарчова промисловістьfoodintellectual potentialfood processingкафедра маркетингуРозвиток інтелектуального потенціалу підприємств харчової промисловостіOther