Вибір найефективнішої стратегії тестового контролю поточних знань студентів - Кадомський, Сергій Віталійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (Національний університет харчових технологій, 2004)
Поточний контроль, який регулярно відбувається на практичних заняттях повинен проводитись швидко і охоплювати всі прошарки студентства, бути інструментом не тільки перевірки, але й знаряддям для систематичної роботи над дисципліною. Current control, which regularly occurs in practical classes should be conducted quickly and cover all segments of the student body, to be a tool not only checks but also a tool for systematic work on discipline.
Keywords: стратегія; тестовий контроль; знання; strategy; test control; knowledge; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв